PGA Golfprofessional - Boodschap

Verlaag uw handicap – 5 lessen kort spel voor  € 70
Golfschool Strokeplay biedt u een cursus van 5 golflessen aan, waarin uitsluitend wordt gewerkt aan het verbeteren van uw schoten naar de green en de golftechnieken op en rond de green. Deze cursus is geschikt voor golfers die deze technieken nog niet zo goed beheersen én voor golfers die hun handicap willen verlagen. Door uw korte spel te verbeteren, wint u de meeste slagen in de baan.

De ‘kort spel’ test
In de eerste les wordt met behulp van de ‘kort spel’ test gekeken hoe u uw korte spel kunt verbeteren. Op basis daarvan maakt uw golfprofessional een les- en oefenprogramma om die verbeteringen te realiseren.

De verbetering
In de volgende vier golflessen worden alle technieken behandeld, die u op en rond de green in de baan ook moet uitvoeren. De vier belangrijkste kort speltechnieken zijn de approach naar de green, putten, chippen en pitchen.

Lesdagen & lestijden
De cursus handicap verlagen - kort spel wordt gegeven vanaf 4 juni 2019 in groepjes van maximaal 6 deelnemers op:
  • dinsdag van 13.00 uur tot dat het donker is
  • woensdag tussen 12.00 -18.00 uur
  • zaterdag tussen 09.00 - 13.00 uur

Inschrijven

U kunt individueel of als groepje inschrijven door te bellen met PGA Professional Max Langelaan op 06-51034259 of te mailen naar langelaangolf@gmail.com. Geef bij uw inschrijving alvast de dag en tijd van uw voorkeur op en uw handicap.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint